"38 χρόνια…ο ειδικός στο εργαλείο!

Το tools-parts.gr αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της ατομικής επιχείρησης Κακατές Γεώργιος που δραστηριοποιείται στον χώρο των εργαλείων εδώ και 38 χρόνια με αντικείμενο την επισκευή – συντήρηση – πώληση ηλεκτρικών εργαλείων.

Με πολυετή εμπειρία στο χώρο των επισκευών ηλεκτρικών εργαλείων από το 1982, το εξειδικειμένο και πλήρως καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό της εταιρίας μας λειτουργεί με υψηλές προδιαγραφές και επισκευάζει τα εργαλεία σας γρήγορα και αξιόπιστα φροντίζοντας ώστε το εργαλείο σας να λειτουργεί άψογα.

Είμαστε επίσημο εξουσιοδοτημένο SERVICE των εταιριών METABO – REMS – HIKOKI (HITACHI) – AEG - FERM και επίσημοι συνεργάτες των MAKITA - DEWALT- BOSCH - BLACK AND DECKER - SKILL - STANLEY - SPARKY-FLEX-KRESS- STAYER- RIDGID- FEIN- MILWAUKEE- RYOBI- EIBENSTOCK- ROTHENBERGER- VIRAX. Επισκευές παντός τύπου ηλεκτρικών και εργαλείων αέρος ."

Παρέχουμε τις ακόλουθες υπηρεσίες προς τους πελάτες μας:

  • Επισκευές σε όλους τους τύπους ηλεκτρικών εργαλείων, εργαλείων μπαταρίας και εργαλείων αέρος.
  • Προληπτικός έλεγχος Εργαλείων.
  • Πώληση ηλεκτρικών εργαλείων, μηχανημάτων.
  • Πώληση ανταλλακτικών και αποστολή τους σε όλη την Ελλάδα.

Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι γνήσια ανταλλακτικά αντιπροσωπίας.

Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή.